Incasso

Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met een klant die een factuur niet kan of niet wil betalen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Wij bij IkinkBekman nemen graag uw zorgen over. Wanneer u ons als incassobureau inschakelt zorgen wij ervoor dat wij alles, van minnelijke incasso’s tot gerechtelijke incasso’s, voor u uit handen nemen. Omdat de lijntjes bij ons erg kort zijn, zorgen wij ervoor dat u altijd gelijk met de juiste persoon contact heeft. Ons kantoor is gevestigd in Almelo, maar incasso’s regelen wij voor heel Nederland. Voor elke incasso, of het nu in Twente, Almelo of op een andere plek in Nederland is, wij helpen u graag verder!

Het eerste wat wij doen is contact opnemen met uw klant. Wij achterhalen de reden van het niet betalen van de factuur. In veel gevallen zorgen wij ervoor dat er ter plaatste een oplossing komt en uw klant over zal gaan tot het betalen van de factuur/facturen.
Wanneer een klant niet kan betalen, zal er samen gekeken worden naar een passende oplossing. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een klant niet kan betalen en samen zoeken wij naar een passende oplossing.

Wanneer uw klant niet wil betalen, zal er een vervolgstrategie besproken moeten worden. Dit doen wij graag in samenspraak met u. Wij van IkinkBekman vinden het belangrijk dat de incasso’s op een persoonlijke en (daad)krachtige manier opgepakt worden, waarin de klant, u dus, centraal staat.

Neem nu contact op met dé specialist in Almelo voor incasso’s

Nieuwsgierig geworden wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Ook voor incasso in het MKB kunnen wij een passende oplossing bieden. Neem gelijk contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Bekijk hier onze tarieven en Algemene Voorwaarden.

 

 

 

Algemene voorwaarden »
Tarieven »

Velden met een * zijn verplicht