Incasso

Het kan voorkomen dat u te maken krijgt met een klant die een factuur niet kan of niet wil betalen. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn.

Wij van IkinkBekman nemen graag uw zorgen over. Wanneer u ons als incassobureau inschakelt zorgen wij ervoor dat we alles voor u uit handen nemen, van minnelijke tot gerechtelijke incasso’s. Omdat de lijntjes bij ons erg kort zijn, heeft u altijd gelijk met de juiste persoon contact. Ons kantoor is gevestigd in Almelo, maar incasso’s regelen wij voor heel Nederland. Voor elke incasso, of het nu in Twente of op een andere plek in Nederland is, helpen wij u graag verder!

Het eerste wat wij doen is contact opnemen met uw klant. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet betalen van de factuur. Wij proberen deze reden te achterhalen. In veel gevallen zorgen wij ervoor dat er ter plaatste een oplossing komt en uw klant over zal gaan tot het betalen van de factuur. Wanneer een klant niet kan betalen, zal er samen gekeken worden naar een passende oplossing. Wanneer uw klant niet wil betalen, zal er een vervolgstrategie besproken moeten worden. Dit doen wij graag in samenspraak met u.

Wij van IkinkBekman vinden het belangrijk dat de incasso’s op een persoonlijke en (daad)krachtige manier opgepakt worden, waarin de klant, u dus, centraal staat.

Neem nu contact op met dé specialist in Almelo voor incasso’s

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Wij van IkinkBekman bieden incasso in het MKB een passende oplossing. Neem gelijk contact met ons op of vul het onderstaande contactformulier in.

Bekijk hier onze tarieven en Algemene Voorwaarden.

 

 

 

Algemene voorwaarden »
Tarieven »

Velden met een * zijn verplicht