Payt, online platform voor debiteurenbeheer en minnelijk incassotraject werkt samen met IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders

 

Sinds december 2019 zijn wij partner geworden van Payt, een online incassoplatform dat het debiteurenbeheer alsmede het minnelijke incassotraject voor haar klanten volledig heeft geautomatiseerd. Hierdoor kunnen klanten van Payt hun niet betaalde facturen na het incassotraject doorzetten naar ons. Wij ontvangen geautomatiseerd het volledige dossier en pakken het van daaruit op. Zo ontzorgen wij u en proberen tegelijkertijd zo veel mogelijk van uw openstaande dossiers betaald te krijgen.

Payt automatiseert uw debiteurenbeheer met slimme cloud software. Snellere betalingen, meer overzicht en ruimte voor persoonlijk contact. Daarnaast bieden zij voorfinanciering aan van uw openstaande facturen, een moderne vorm van factoring. Duizenden organisaties in inmiddels 9 landen vertrouwen dagelijks op hun diensten. Met debiteuren in meer dan 150 landen. Probeer het de eerste 30 dagen gratis en zet uw eventueel niet betaalde facturen automatisch door naar ons. Laat u verrassen door onze verfrissende kijk op debiteurenbeheer.

Wordt er na dit traject de openstaande factuur niet betaald, dan wordt het minnelijke incassotraject opgevolgd door een gerechtelijk incassotraject. Het gerechtelijk incassotraject wordt door de gerechtsdeurwaarders van IkinkBekman uitgevoerd. Hoe dat werkt, leest u op de website.

IkinkBekman gelooft in de online dienstverlening van Payt en is om die reden een partnerschap aangegaan. Het innovatieve en gebruiksvriendelijke platform structureert het incassotraject en maakt het overzichtelijk. Bovendien stelt Payt partijen in staat om via het platform op ieder moment met elkaar in contact te treden over de openstaande factuur. IkinkBekman kan zodoende op een gedegen manier van start met het gerechtelijk incassotraject.