Yamaha RJ03, bouwjaar 2002

 

Sleutels en papieren zijn vooralsnog niet aanwezig

 

De veiling vindt plaats op donderdag 16 maart 2023 om 14:00 uur aan het adres Tip 2 te Weerselo. Voor de veiling is er vanaf 13.45 tijd om de motorfiets te bezichtigen.

Mercedes Benz B 180, bouwjaar 2015

 

Goed onderhouden personenauto met een lage kilometerstand ( 42.625 km!) Lichte schade rechtsachter, te zien op de foto’s.

 

Sleutels en papieren aanwezig

 

De veiling vindt plaats op donderdag 6 oktober 2022 om 11:00 uur bij Vorgers Autoberging B.V. (Ambachtstraat 18 te Borne). Voor de veiling is er vanaf 10.45 tijd om de auto te bezichtigen.

 

Mercedes Benz E 200 CGI, bouwjaar 2011

 

Goed onderhouden cabriolet met een lage kilometerstand (76.737 km!)

 

Sleutels en papieren aanwezig

 

De veiling vindt plaats op 14 juli 2022 om 13:00 uur bij Vorgers Autoberging B.V. (De Giem 12 te Enschede). Voor de veiling is er vanaf 12:30 tijd om de auto te bezichtigen.

IkinkBekman is een Incasso- en Gerechtsdeurwaarderskantoor gevestigd in Almelo. Ons team bestaat uit 5 medewerkers. Wij richten ons op ondernemers in de MKB branche en advocatuur.

Ter aanvulling op ons team zoeken wij:

Een (ervaren) incasso/executiemedewerker (m/v)

Omschrijving van de taken:

 • Behandelen van incasso-opdrachten
 • Onderhouden van contact met debiteuren, klanten en derden
 • Assisteren van de gerechtsdeurwaarders bij hun ambtelijke werkzaamheden (maken van exploten, onderzoeken verhaalsmogelijkheden etc.)
 • Behandelen van in- en uitgaande post, telefoon en e-mailverkeer
 • Optimaliseren van interne processen

Jouw profiel:

 • MBO/HBO opleiding
 • Relevante werkervaring
 • Klantgerichte instelling
 • Goede communicatieve eigenschappen
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar

Wij bieden:

 • Een afwisselende baan in een klein team
 • Zelfstandigheid en vrijheid van werken
 • Marktconform salaris

Ga je graag resultaatgericht aan het werk en ben je ondernemend ingesteld, dan gaan we graag met je in gesprek.

Geïnteresseerd?

Stuur dan uiterlijk 22 april as. je motivatiebrief en cv naar g.bekman@ikinkbekman.nl. Voor meer informatie: Gerrit Jan Bekman, tel: 06-55873872

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen:

Vrijdag 24 december 2021 zijn wij vanaf 13:00 gesloten
Vrijdag 31 december 2021 zijn wij de hele dag gesloten

Uiteraard zijn wij de week tussen kerst en oud & nieuw beschikbaar voor uw (spoed)opdrachten.

IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders wenst u prettige feestdagen!

Bedrijven die gebruik hebben gemaakt van de TVL of NOW-regelingen, staan per 1 oktober 2021 weer op eigen benen. De economie draait weer volop en de werkloosheid is laag.

Wees echter alert!

Bovenstaande kan inhouden dat bedrijven die bijvoorbeeld gebruik hebben gemaakt van de TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten) hun omzet op korte termijn nog niet op het gewenste niveau hebben. Het risico van het onbetaald laten van facturen zal wellicht nadrukkelijker aanwezig zijn.

Wanneer uw klant een factuur niet binnen de overeengekomen betalingstermijn betaalt en ook op een betalingsherinnering niet reageert, is directe actie ondernemen van belang. U kunt bijvoorbeeld telefonisch contact opnemen met uw klant en naar de reden vragen van het niet betalen en vervolgens proberen een concrete betaalafspraak te maken.

IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders is trots op de positieve beoordeling van de Commissie Toetsing Gerechtsdeurwaarders  met betrekking tot de 2-jaarlijkse audit op de KBvG Normen voor Kwaliteit.

Kiest u ook bewust voor kwaliteit? Dan bent u bij IkinkBekman aan het juiste adres!

 

In verband met de feestdagen zijn wij gesloten op 24 december 2020 vanaf 13.00 uur.  Op maandag 28 december 2020 tot en met woensdag 30 december 2020  zijn wij van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar. Op donderdag  31 december 2020 en 1 januari 2021 zijn wij gesloten. Wij wensen u fijne feestdagen !