Op woensdag 16 november organiseren Kennis Netwerk Steenwijkerland en de gemeente Steenwijkerland samen een seminar getiteld : Wat nou tegenslag? Doorgaan! Gerechtsdeurwaarder Agnes Everts is één van de sprekers.

Het seminar is bestemd voor kleine en middelgrote bedrijven die ofwel te maken hebben met facturen die niet te incasseren zijn ofwel hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. Jannie van den Berg van MKB Doorstart en Agnes Everts van IkinkBekman Incasso en Deurwaarders reiken ondernemers tijdens het miniseminar de nodige handvatten. Gerechtsdeurwaarder Agnes Everts deelt ervaringen en tips bij het innen van openstaande facturen vóór en òp MKB ondernemers. Want alleen betaalde omzet is behaalde omzet. Door preventieve maatregelen te treffen kan een faillissement als gevolg van niet incasseerbare of te laat betaalde facturen worden vermeden.

Jannie van de Berg is werkzaam bij MKB Doorstart, een landelijk werkende, onafhankelijke, not-for-profit stichting die vroegsignalering van (financiële) problemen organiseert en hulp biedt aan mkb-ondernemers en zzp’ers met een in de kern levensvatbaar bedrijf, maar die hulp nodig hebben om hun bedrijf gezond te houden. MKB Doorstart biedt als „linking pin“ niet alleen een snelle, maar ook de best passende verbinding tussen hulpvraag en praktische ondersteuning.

Het seminar vindt plaats op woensdag 16 november aanstaande. Ontvangst is vanaf 16.30 uur. Locatie : ZZindi Corporate Communicatie, Oostermeentherand 8, Steenwijk.

U bent meer dan welkom op dit seminar. Meld u wel even van tevoren aan via de site van Kennis Netwerk Steenwijkerland (aanmelden).