Dat vertellen wij tijdens een kennissessie op donderdag 30 juni aanstaande. Die kennissessie over het risico op non-betaling vindt plaats tijdens de officiële opening van ons kantoor aan Blankenstein 134a in Meppel.

Meer en meer ondernemers krijgen te maken met facturen die niet te incasseren zijn. Hoe meer niet betaalde facturen, des te groter de kans dat de ondernemer zelf in de financiële problemen komt of zelfs failliet gaat. Door preventieve maatregelen te treffen kan een faillissement als gevolg van niet incasseerbare of te laat betaalde facturen worden vermeden. Tijdens de bijeenkomst reiken Agnes Everts en Gerrit Jan Bekman de aanwezige ondernemers handvatten aan om risico’s op non-betaling te verkleinen.

De kennissessie vindt plaats op donderdag 30 juni aanstaande. Ontvangst is vanaf 16.30 uur. Om 17.00 uur starten we met de kennissessie, die wij kosteloos aanbieden aan alle ondernemers uit Drenthe en Overijssel. Heeft u te maken met niet incasseerbare facturen? U bent meer dan welkom op onze bijeenkomst. Meld u wel even van tevoren aan via de mail. Het aantal plaatsen is namelijk gelimiteerd.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 0522 – 820225 of stuur een e-mail naar info@IkinkBekman.nl. Wij hopen u op 30 juni te mogen ontvangen op ons nieuwe kantoor aan Blankenstein 134a in Meppel.