Incasso MKB

Helaas komt het wel eens voor dat u facturen naar een klant heeft gestuurd en dat deze klant om welke reden dan ook de factuur niet betaalt. Voor u als MKB’er helpen wij u graag om er samen voor te zorgen dat de incasso’s wel betaald gaan worden.

Wat kunnen wij betekenen voor u als MKB’er

Ons belangrijkste doel is u ontzorgen. Wij regelen graag alles voor u van a tot z. Dit betekent dat wij als eerste contact op gaan nemen met de klant om te achterhalen wat de reden is van het niet betalen van de factuur. Zoals eerder aangegeven kunnen er verschillende redenen zijn waarom een klant de incasso’s niet wil betalen. Dit kan zijn dat de klant de incasso niet kan betalen of niet wil betalen. Dit zijn twee totaal verschillende zaken die beide een andere aanpak vragen.

De klant kan uw incasso niet betalen

Wanneer een klant de facturen niet kan betalen gaan wij samen op zoek naar een passende oplossing. Meestal komen wij er snel samen uit en zal de klant snel overgaan tot een betalingsregeling of de incasso zal gelijk in zijn geheel betaald worden.

De kant wil uw incasso niet betalen.

Wanneer een klant de facturen niet kan betalen zal er een vervolgstrategie bepaald moeten worden. Een van deze mogelijkheden is overgaan tot een gerechtelijke incasso. Samen met u bespreken wij graag wat de mogelijkheden hierin zijn.

Nieuwsgierig geworden wat wij hierin voor u betekenen. Neem dan gelijk contact met ons op.

 

 

Bekijk hier onze tarieven en Algemene Voorwaarden.