Incasso MKB

Helaas komt het wel eens voor dat de klant om welke reden dan ook de factuur niet betaalt. Voor u als MKB’er staat er soms een boel op het spel. IkinkBekman helpt MKB’ers die met betalingsachterstanden te maken hebben. We gaan met u en zo nodig de debiteur in gesprek, analyseren de financiële administratie en zorgen er samen voor dat de incasso’s wel betaald gaan worden.

Wat kunnen wij betekenen voor u als MKB’er

Ons belangrijkste doel is u ontzorgen. Wij werken samen met MKB’ers en regelen alles van a tot z voor u. Dit betekent dat wij als eerste contact op gaan nemen met de klant om te achterhalen wat de reden is van het niet betalen van de factuur. Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet betalen van de incasso’s. Dit kan zijn dat de klant de incasso niet kan betalen of niet wil betalen. Dit zijn twee totaal verschillende zaken die beide een andere aanpak vragen. Door de samenwerking die wij aangaan met u als MKB’er kunnen wij de grotere lijnen zien en problemen bij de kop aanpakken om zo een dagvaarding te voorkomen.

De klant kan óf wil uw incasso niet betalen

Wanneer een klant de facturen niet kan betalen gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. Meestal komen wij er samen uit en zal de klant snel overgaan tot een betalingsregeling. In het beste geval zal de incasso gelijk in zijn geheel betaald worden aan u als ondernemer. Wanneer een klant de facturen niet kan betalen zal er een vervolgstrategie bepaald moeten worden. Eén van deze mogelijkheden is overgaan tot een gerechtelijke incasso of een dagvaardingsprocedure. Samen met u bespreken wij graag wat de mogelijkheden hierin zijn. Ook voor uw vorderingen op Duitse debiteuren kunt u bij ons terecht.

Incassobureau IkinkBekman regelt het!

Nieuwsgierig geworden hoe wij de desbetreffende factuur wel kunnen incasseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dagelijks te bereiken op 0546-799844 of stuur ons een mail info@ikinkbekman.nl

 

 

Algemene voorwaarden »
Tarieven »

Velden met een * zijn verplicht

Bekijk hier onze tarieven en Algemene Voorwaarden.