U wilt een exploot laten betekenen?

Niet alleen voor incasso’s bent u bij IkinkBekman aan het juiste adres, maar ook voor het op tijd laten betekenen van uw ambtelijke opdrachten. Wij snappen dat u uw zaken graag goed wilt regelen. Hoe fijn is het als wij u daarbij kunnen helpen en u het vertrouwen kunnen geven dat alles goed en op tijd wordt betekend? Onze deskundige en integere medewerkers zorgen ervoor dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met data én of de ambtelijke opdrachten wel op tijd worden betekend. Dit regelen wij allemaal graag voor u. Wij verzorgen uw ambtelijke opdrachten in heel Nederland. Voor opdrachten buiten ons werkgebied werken wij nauw samen met kwalitatief geselecteerde collega deurwaarders. Ook in dat geval blijven uw aanspreekpunt en geldt dat weer werken met korte lijntjes. Dit betekent dat u altijd gelijk met de juiste persoon contact heeft.

Bent u benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Samenwerking Advocatuur

Wij van IkinkBekman gaan graag een samenwerking aan met advocaten wat betreft ambtelijke opdrachten. Daarnaast willen wij een sparringspartner zijn richting advocatuur. Door korte lijnen en samen te werken met advocaten zijn wij proactief en snel op het gebied van directe afhandeling. Deze vorm van samenwerking wordt in de verordening aangeduid met onafhankelijke beroepsuitoefening.

Zijn wij dé organisatie die u zoekt?

Door duidelijke communicatie en ontzorging maken wij het verschil. Gaat u de samenwerking met ons aan? Advocaten die thans in loondienst zijn en graag voor zichzelf willen beginnen, zijn ook uitgenodigd om te reageren. Neem telefonisch contact met ons op of vul onderstaand contactformulier in. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

 

Algemene voorwaarden »
Tarieven »

Velden met een * zijn verplicht