U wilt een exploot laten betekenen ?

Niet alleen voor incasso’s bent u bij IkinkBekman Incasso & Gerechtsdeurwaarders aan het juiste adres, maar ook voor het op tijd laten betekenen van uw ambtelijke opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij snappen dat u uw zaken graag goed wilt regelen. Hoe fijn is het als wij u daarbij kunnen helpen en u het vertrouwen kunnen geven dat alles goed en op tijd wordt betekend?

Onze deskundige en integere medewerkers zorgen ervoor dat u zich niet meer bezig hoeft te houden met data én of de ambtelijke opdrachten wel op tijd worden betekend. Dit regelen wij allemaal graag voor u.

Ons ambtelijk werkgebied is Overijssel en Drenthe. Hierbuiten werken wij nauw samen met kwalitatief geselecteerde collega deurwaarders. Wij blijven uw aanspreekpunt. Hier geldt ook weer wij werken met korte lijntjes, wat betekent dat u altijd gelijk met de juiste persoon contact heeft.

Benieuwd wat wij hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan gelijk contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u.